hjulskift_980

 

Vær sikker i trafikken - dine dæk betyder meget!

For os betyder sikkerhed rigtig meget, og det vil sige at dine dæk skal være i orden. Derfor har vi gjort hvad vi kan, for at vores dæk priser er så lave som muligt. Sikkerhed behøver ikke at koste dyrt. Vi klarer alle slags dækopgaver, inden for personbiler og varevogne.

Hvis du vil færdes sikkert og trygt i trafikken og være sikker på at komme frem på selv sneglatte dage, er det langt fra ligegyldigt, hvilke dæk der sidder på din bil. Vinterdæk er designet på en sådan måde, at de griber væsentligt bedre fast i underlaget, har en kortere bremselængde, når det er glat og sikrer, at bilen ikke skrider ud. Omvendt er sommerdæk designet til at give bedre vejgreb og kørselskomfort ved højere temperaturer.

 

Vi hjælper dig med at vælge dæk

Hos Autohuset Fyn kan vi hjælpe dig godt på vej mod hvilke dæk du bør vælge til netop din bil og dit kørselsbehov. Ved hjulskift får du også altid en professionel vurdering af, hvorvidt det er tid til at skifte til nye dæk, eller om de sikkert kan klare endnu en sæson på landevejen.

For os betyder sikkerhed rigtig meget, og det vil sige at dine dæk skal være i orden. Derfor har vi gjort hvad vi kan, for at vores dæk priser er så lave som muligt. Sikkerhed behøver ikke at koste dyrt. Vi matcher altid den billigste pris og vi klarer alle slags dækopgaver, inden for personbiler og varevogne.

Hvornår skal jeg skifte til vinterdæk?

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er tid til at skifte til enten sommerdæk eller vinterdæk. Tommelfingerreglen er, at du for at sikre de bedste køregenskaber bør køre med vinterdæk, når temperaturen falder til under syv grader. I Danmark vil det som regel sige fra oktober til og med marts.

Lovens krav til dæk:

  • Dæk mønster minimum 1,6 mm, men vi anbefaler dog helst minimum 3-4 mm på dæk.
  • Dæk kan kære, det vil sige at gummiet slår revner. Dette ses ved dæk der har kørt et par sæsoner, det kan også betyde at dækkene burde skiftes.
  • Du er som kunde er altid velkommen til at kigge ind, og få tjekket dine dæk.
  • Vi monterer og afbalancerer alle slags hjul.

Vi tilbyder desuden vores faste kunder, gratis opbevaring af dine dæk.

Klik her for at se hvad det vil sige at være fast kunde

OBS:

Der optjenes ikke loyalitetsbonus ved køb af dæk.