God service og gratis lånebil - kan det blive bedre?

Det er vores mål at gennemføre reparationen af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt

Men selv om din bil måske kun er på værksted et par timer, bliver hverdagen bare mere besværlig, når du pludselig ikke har en bil til indkøb, arbejde og andre dagligdags gøremål. Det er frustrerende nok, at du bliver nødt til at have din bil på værksted.

Men hos Autohuset Fyn har vi sat os for at gøre den irriterende situation så behagelig for dig, som det er muligt. Vi mener at service er et af de vigtigste ord, inden for vores branche. Derfor ønsker vi at gå forrest, og en af de ting, vi synes, der gør en forskel, er at få stillet en gratis lånebil til rådighed. Det eneste du selv skal stå for er det brændstof du bruger, nyde friheden, der kommer med din lånebil, og glæde dig til, at din egen bil kommer tilbage fra vores værksted i tip-top stand

Lånebil kan vi stille til rådighed ved alle reparationer, store som små.

 

 laanebil small

Hvad kan du forvente af din gratis lånebil?

Hos Autohuset Fyn har vi ca 20 lånebiler til rådighed fordelt mellem vores 2 afdelinger i Marslev og Odense. Vi har både små og større lånebiler, nye som ældre. På nogle af vores lånebiler er der desuden monteret træk, ligesom der findes klimaanlæg i mange af dem.

Alle vores lånebiler er røgfri og hunde-fri, og det forventer vi selvfølgelig at vores kunder respekterer.

Mad og drikke frabedes i vores lånebiler.

Alle vores lånebiler kører på benzin - blyfri 95.

Lånebilerne vedligeholdes med årligt service, regelmæssig støvsugning og grundig aftørring indenfor.

Vigtigst af alt - den kan bringe dig nemt fra A til B mens din bil er på værksted.

 

smiling

 

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skal have en lånebil?

Du skal medbringe dit kørekort som ID ved afhentning af en lånebil. Der tages en kopi af kørekortet som dokumentation og denne opbevares sammen med en kopi af den køreseddel du skal udfylde ved udlevering af lånebilen.

Køresedlen skal opbevares i lånebilen under kørsel, og er din dokumentation for at du har tilladelse til at køre i lånebilen. Det er også på denne køreseddel at du finder oplysninger om kilometerstand og stand af benzin ved udlevering.

Husk altid når du afhenter/afleverer lånebil:

  • Tjek bilen for skader sammen med en medarbejder. Vi tager altid billeder af vores lånebiler inden udlevering som dokumentation.

 

  • Tjek at bilen er tanket. Du finder oplysninger om hvor meget benzin der skal være på bilen ved aflevering på den køreseddel du fik udleveret ved afhentning.
    • Ved manglende optankning forbeholder Autohuset Fyn sig ret til at opkræve et gebyr på 100,- samt 3,5 kr. pr kørt kilometer for benzin.
  • Tjek at bilen er i pæn stand indvendig
  • Tjek at du ikke efterlader ejendele i bilen

Andre betingelser for lånebiler:

  • Lånebil skal bestilles på forhånd
  • Lånebilen må kun benyttes inden for Danmarks grænser
  • Der er en selvrisiko på 5000 DKK på alle lånebiler

 

laanebil small 2