Gå smertefrit igennem syn - bestil synstjek hos Autohuset Marslev & Fyn!

Danske biler er blandt de ældste i Europa. Derfor skal bilsyn sikre, at alle danske biler kan styre og bremse og ikke forurener unødigt.

Er din bil oppe i årene, er der noget der rasler, eller er dækkene godt slidte, er det en god idé at få et synskontrol af din bil inden den bliver synet. Her ser vi, om bilen kan klare et syn, eller om der er noget, der skal klares in­den. Hvis der er noget, der skal klargøres, får du et uforpligtende tilbud på stedet.

Gratis synstjek - for faste kunder

Hos Autohuset Marslev & Fyn er vi rigtig glade for vores faste kunder!

Derfor tilbyder vi altid at du kan få et gratis synstjek inden bilen skal synes - og hvis du vil, kan vi klare synet for dig samtidig i vores tilknyttede synshal.

Klik her for at se hvad det vil sige at være fast kunde

 

 synstjek full

 

Undgå at bilen ryger i omsyn

Består din bil ikke syn første gang, ryger din bil i omsyn, og så skal du en tur forbi en mekaniker og udbedre de mangler/skader der måtte være.

Du har kun en begrænset periode at få udbedret fejl/mangler i, og i den periode må bilen ikke færdes på vejen. Derfor er klargøring til syn en rigtig god idé.

Vi giver dig naturligvis en grundig gennemgang af de eventuelle mangler og hjælper dig med at vælge den løsning der er mest optimalt for dig.

Vi udfører ikke nogle reparationer på din bil uden at tage dig med på råd.

 synstjek

 synstjek small

Hvornår skal min bil synes?

Før du finder ud af, hvad du selv kan gøre inden synet, må du først blive klar over, hvornår og hvor ofte din bil skal synes. 

Og bare rolig. Du skal ikke selv holde styr på, hvornår det er tid til syn. Du vil få en indkaldelse fra Trafikstyrelsen 8 uger inden din bil skal til syn, enten via brev eller e-Boks.

Det er ikke muligt at udsætte synet, så det er bedst at bestille tid til syn tidligt. Når du modtager indkaldelsen, skal du dog selv sørge for at bestille tid til et bilsyn.

Har du en almindelig personbil på under 3500 kg, skal den til syn for første gang fire år efter, bilen er indregistreret. Derefter skal den synes hvert andet år.