STENSLAG FULL

Lad os reparere dit næste stenslag – vi klarer det hurtigt og effektivt!

Stenslag eller revner i forruden kan betyde, at din bil ikke er lovlig og i værste fald, at du får en bøde, eller at din bil ikke går gennem syn.

Står du med en rude der er revnet, eller har fået et stenslag så lad os hjælpe dig. Vi har mulighed for at reparere stort set alle stenslag.

Det er et lovkrav at stenslag udbedres, da det kan genere dit udsyn under kørslen og fordi det øger risikoen for at hele forruden kan briste ved det mindste stød. Stenslag kan slå revner ved kørsel på ujævn vej, og kulde og varme kan også få ruden til at give efter og trække sig, hvilket også kan gøre at stenslaget kan slå revner og ruden i sidste ende kan briste. Derfor vurderes det ofte til at udgøre en væsentlig sikkerhedsrisiko hvis din rude har fået en stensslagsskade. 

 

STENSLAG REP

Kan min bil synes med stenslag?

Du skal som kunde være opmærksom på hvor dit stenslag sidder på ruden, da ruden er opdelt i 3 grupper, som tjekkes til syn.

Hver gruppe har regler for hvor stort et stenslag må være. Når det gælder stenslag og revner i bilruden er synsreglerne og lovgivningen blevet skærpet væsentligt i den seneste tid. Det betyder at biler oftere bliver sendt til omsyn på grund af mindre stenslag, da de strengere regler betyder at hele dit synsfelt skal være komplet fejlfrit, for at bilen kan synes.

Selvom der er længe til, at din bil skal til syn, kan du ikke bare ignorere skaden. Din bil skal nemlig til enhver tid overholde de danske synsregler. Det vil med andre ord sige, at du kan risikere at få en bøde, hvis du kører rundt med et ulovligt stenslag i din bilrude.

Kig forbi til en professionel vurdering

Du er velkommen til at kigge ind til os, vi hjælper dig gerne med at kigge dine stenslag igennem. Hos Autohuset Marslev & Fyn kan du få vurderet, hvorvidt stenslagsskaden i din forrude bør repareres, om skaden kan udbedres, eller om du er nødt til at skifte hele forruden.

Kan stenslaget ikke udbedres, giver vi dig 30 % rabat på rudeskift.

Forsikringsskade?

Skal du have skiftet din forrude igennem din forsikring, medfølger der et gavekort (værdi 300,-), som kan trækkes fra din regning, ved næste besøg.

RUDE FULL