Vi er specialister i skadesreparationer!

Er uheldet ude så kontakt Autohuset Marslev & Fyn - vi har eget skadecenter med specialuddannede medarbejdere, og er altid klar til at hjælpe dig.

Det er altid ærgeligt at få en skade på sin bil, uanset som det drejer sig om en lille ridse, en "Bilka bule" eller en stor forsikringsskade.

Derfor har vi fokus på at gøre det så nemt for dig som muligt når uheldet er ude.

Vores skadecenter hjælper dig gennem skadesforløbet, og får din bil hurtigt på vejen igen.

Kom ind forbi vores afdeling i Odense, så kan vi sammen kigge på skaden.

skade ringe

Altid gratis lånebil!

I reparationsperioden stilles en gratis lånebil med fri kilometer til rådighed, så du hurtigt og bekvemt kan komme videre. Så slipper du for at tænke på transport, indtil din bil er lavet.

Se mere om lånebil her

 

skade full

 

Tryghed fremfor alt

Når du henvender dig til vores skadecenter, lægger vi stor vægt på at du skal føle dig tryg. Vi står derfor klar til at hjælpe dig igennem forløbet, og du kan altid kontakte os såfremt du har brug for hjælp til at anmelde din skade. Herunder kan du læse om det typiske forløb i forbindelse med en skadesanmeldelse på vores skadecenter:

  • Anmeld skaden til dit forsikringsselskab.
  • Ring til os og bestil en tid på 70 70 70 39, eller kig meget gerne forbi, så vi kan tage billeder af skaden og taksere din bil til dit forsikringsselskab.
  • på dagen ankommer du med din bil til aftalt tid, og kører videre i en af vores lånebiler.
  • Vi kontakter dig, når din bil er færdig og aftaler nærmere omkring afhentningstidspunkt. 

 

Forsikringsskader

Vi laver alt i forsikringsskader, og har samarbejde med stort set alle forsikringsselskaber.

Der er naturligvis garanti på alle reparationer, og vi bruger kun originale reservedele, medmindre dit forsikringsselskab kræver brug af alternative dele. Så anmeld blot skaden, så klarer vi resten.

Gavekort på Lille Service

I forbindelse med en forsikringsskade på over 5000 kr, medfølger der desuden et gavekort på et "Lille Service" (værdi 899 kr.)

 

after skade