Forkæl din bil med en undervognsbehandling og undgå at din bil ruster væk før tid!

Vil du forlænge din bils levetid, så er det oplagt med en undervognsbeskyttelse.

Nordens barske vejr er ofte fugtigt og ustadigt med sne, slud og veje der bliver saltede eller grusede når vinteren kommer. Det er hård kost for din bil, der risikerer at få rustskader på inder- og undersiden af karosseriet. Derfor bør du undervognsbehandle din bil og forebygge mod rustskader.

logo suvo

Hvornår skal jeg undervognsbehandle min bil?

Vi råder alle vores kunder som køber en ny bil, uanset om den er fabriksny eller ny brugt, til at få deres bil undervognsbehandlet. Det er selvfølelig individuelt hvornår din bil har brug for rustbeskyttelse. Bilens pris, alder og dit kørselsmønster spiller en stor rolle - men en tommelfingerregel er at det er en god idé at rustbehandle selv helt fabriksnye biler, da de som oftest ikke er rustbehandlet til at modstå det nordiske klima. Vi stiller selvfølgelig en gratis lånebil med fri kilometer til rådighed, mens din bil er til undervognsbehandling.

Det betaler sig i længden!

Behandlingen beskytter din bil mod rust, og forlænger bilens levetid markant, og øger bilens værdi. Ved at undervognsbehandle din bil fra ny og derefter regelmæssigt ca. hver tredje år, forlænger du bilens levetid, og undgår at få ubehagelige overraskelser når din bil for eksempel skal igennem syn. Når du løbende sørger for at beskytte din bil mod rustskader minimerer nu nemlig også udgifterne til vedligeholdelse og derudover sikrer du dig at den sikkerhedsmæssigt er i god stand, og ikke er svækket af rust og gennemtæring.

Effektiv rustbeskyttelse hos Autohuset Marslev & Fyn

Hos Autohuset Marslev & Fyn tilbyder vi en SUVO-undervognsbeskyttelse, til samme pris for både store og små personbiler*. Behandlingen omfatter også hulrumsbeskyttelse, og inder- samt bagskærme bliver også afmonteret for at sikre en præcis og gennemført behandling. SUVO bruger et anti-rust produkt som er baseret på voks og olie - der med andre ord, er specielt udviklet til nordens baske vejr. SUVO er FDM godkendt og der udtages ca. 500 biler årligt til stikprøve, hvilket er med til at sikre et præcist og korrekt udført arbejde.

Du har altid mulighed for at komme ind og få en professionel vurdering af hvornår din bil bør undervognsbehandles. Vi tager billeder som dokumentation, og der medfølger selvfølgelig også et certifikat på behandlingen.

*OBS: Gælder kun personbiler på hvide plader op til 3500 kg. For andre biler ring på 70707039, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt for at høre nærmere, og booke en tid.